Acronis International GmbH.

Acronis Backup & Recovery® 11.5

Herstel uw pc of server binnen enkele minuten vanaf een schijf-image.

 Kies uw product

Overzicht

Acronis Backup & Recovery 11.5 brengt back-up en herstel onder handbereik van bedrijven van elke omvang.

Er zijn verschillende edities van dit product. Welke editie u nodig hebt is afhankelijk van uw platform.

Acronis Backup & Recovery 11.5 levert back-up- en herstelmogelijkheden voor afzonderlijke laptops, desktops of server en is ontwikkeld om te voorzien in de eisen van kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel.

Snelle, eenvoudige back-up  

Maak met enkele klikken een back-up van een image of een snapshot van het volledige systeem. Biedt ondersteuning voor bare-metal herstel en het herstel van afzonderlijke bestanden.

Ondersteuning voor toepassingen  

Back-up en herstel Exchange, Active Directory, SQL, SharePoint, Oracle en andere toepassingsservers.

Herstel op alle hardware  

Bare-metal herstel van een image kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd. Met Acronis Universal Restore kan dit zelfs op anderssoortige hardware.

Acronis Cloud Storage  

Biedt bescherming tegen calamiteiten, zoals een overstroming of brand, door een kopie van uw back-ups in een cloud-omgeving op te slaan.

Hoe lang kunt u zonder uw gegevens?

Verwacht u groei? Geen probleem! Als u aan een upgrade toe bent, kunt u upgraden vanaf Advanced Platform en centraal beheerd en uniform back-up en herstel uitvoeren in een fysieke, virtuele en cloud-omgeving.

Belangrijke functies

Snel herstel van het besturingssysteem, toepassingen, bestanden en gegevens

 • Snel en moeiteloos compleet back-up- en herstelproces uitvoeren vanaf een schijf-image
 • Maakt probleemloos bare-metal herstel op dezelfde of op andere hardware mogelijk, of op een virtuele machine
 • Back-up en herstel afzonderlijke bestanden of netwerkdelen
 • Herstel afzonderlijke bestanden en mappen vanaf een back-up van een image
 • Convert backups to virtual machines format

Toepassingsback-up inbegrepen

 • Microsoft Exchange Server (met database-, postvak- en e-mailherstel)
 • Microsoft SharePoint Server (met database-, site- en documentherstel)
 • Microsoft SQL Server (met databaseherstel)

Brede ondersteuning voor opslag

 • Lokale mappen, SMB of FTP-netwerkdelen
 • USB-flashstations en harde schijfeenheden
 • Acronis® Secure Zone® - een speciaal, beschermd deel op eenharde schijf
 • CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray disks
 • ZIP®, Rev® en andere verwisselbare media
 • Acronis Cloud Storage

Brede platformondersteuning

 • Fysieke of virtuele VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix, Red Hat of Parallels machines
 • BIOS en UEFI systemen
 • MBR en GPT
 • Dynamische en basisschijven, LVM

Verbeter de betrouwbaarheid en beveilig archieven

Back-up

Imageback-up
De back-up op schijfniveau, of snapshot, is gebaseerd op de opslag van een image op schijf of volume, samen met besturingssystemen, toepassingen en gegevens.
Bestandsback-up
Gegevensbescherming op bestandsniveau is gebaseerd op het maken van back-ups van door de gebruiker geselecteerde bestanden en mappen. U kunt alle bestanden en mappen waarvan een back-up is gemaakt herstellen, of kiezen welke ervan u wilt herstellen.
Toepassingen ondersteunen met VSS
Acronis Backup & Recovery 11.5 maakt een snapshot van de schijf met de gepatenteerde Acronis-technologie voor het maken van schijf-images, waardoor het niet nodig is een server offline te zetten voor het maken van een back-up. Het product gebruikt Windows Volume Shadow Copy (VSS) om notificaties naar toepassingen te sturen en consistentie op toepassingsniveau te garanderen.
Volledige of snelle incrementele of differentiële back-ups
Sla opslageisen, back-uptijd en verkeer op door differentiële en incrementele back-ups te gebruiken voor de opslag van gewijzigde gegevens.
Het Out Fast Incremental algoritme gebruikt informatie van NTFS Master File Table (MFT) voor het berekenen van het verschil, waardoor het niet nodig is de gehele schijf uit te lezen. Dit versnelt het maken van back-ups en het verbruik van resources.
Brede opslagondersteuning
Acronis Backup & Recovery 11.5 ondersteunt een brede reeks opslagapparaten en locaties, zoals lokale schijf, Network Attached Storage (NAS), Storage Area Network (SAN), FTP-server, optische apparaten en tapes alsmede de unieke partitie Acronis® Secure Zone® en Acronis Cloud Storage.
Offsite back-up op een cloud-omgeving
Sla back-ups van Windows-server of workstation op in de cloud-omgeving met Acronis Backup & Recovery Online.
Sla back-ups op maximaal vijf bestemmingen op
Door back-ups op te slaan op meerdere locaties krijgt u uw gemoedsrust. U kun bijvoorbeeld een back-up op een lokale schijf maken en een kopie opslaan op een netwerkgedeelte of in een cloud-omgeving.
Acronis® Secure Zone®
Een speciale, beschermde partitie op een harde schijf voor de opslag van back-ups.
Geavanceerd plannen van back-ups
Geef een tijdsduur, een frequentie en tussenpozen op voor elk soort gegevens, en elk machinetype. Stel parameters af op het ondersteunen van verschillende back-upprioriteiten, voor snelveranderende databases of voor relatief statische data stores. Of creëer back-ups als aan een bepaalde voorwaarde wordt voldaan, zoals wanneer een gebruiker inlogt, een computer uitschakelt of bij andere gebeurtenissen.
Back-upschema's
Acronis Backup & Recovery 11.5 is uitgerust met een set gedefinieerde industriestandaard schema's, zoals Grandfather-Father-Son of Tower-of-Hanoi. Schema's kunnen worden aangepast met geavanceerde instellingen.
Back-up per sector
Slaat exacte kopieën van een schijf of volume op, per sector, inclusief ongebruikte ruimte.
Bestanden uitsluiten van back-up
Bespaar opslagruimte en -tijd door onnodige bestanden en mappen uit te sluiten van back-ups.
Compressie en codering
Comprimeer back-ups voor het optimaliseren van uw opslagruimte of codeer ze voor aanvullende beveiliging.
Pre/post commando's
Definieer voor het maken van back-ups en het ophalen van gegevens pre/post commando's om Acronis Backup & Recovery 11.5 te integreren met andere toepassingen of tijdelijk een aantal toepassingen te stoppen.
Back-ups automatisch of handmatig splitsen
Splits back-ups in meerdere bestanden zodat zij op media passen.
Netwerkbandbreedte en het aanpassen van de snelheid waarmee naar de schijf wordt geschreven
Beperk de impact op een schijf of netwerk door de bandbreedte die mag worden gebruikt tijdens het back-upproces te beperken.

Herstel

Bare-metal herstel
Herstel uw server vanaf de basis wanneer de harde schijf is gecrasht. Herstel een exacte kopie van uw computer op een nieuwe harde schijf.
Herstel Windows of Linux op anderssoortige hardware
Migreer uw systeem, Windows of Linux, op anderssoortige hardware of op een virtuele machine, met de optie Acronis® Universal Restore
Acronis Bootable Media gebaseerd op Linux Kernel of WinPE
Gebruik Acronis Bootable Media Builder om opstartmedia te bouwen die u kunt gebruiken om het systeem op te starten als er een calamiteit optreedt. Gebruik hiervoor een CD, DVD or USB-flashstation. De media kan gebaseerd zijn op de Linux Kernel op WinPE.
Acronis Startup Recovery Manager
Als uw systeem niet goed opstart, druk tijdens het opstarten van het systeem op F11 om Acronis Backup & Recovery 11.5 te starten.
Aangepaste drivers
U kunt drivers voor nieuwe hardware toevoegen aan WinPE-media tijdens de creatie of later, wanneer de opstart vanaf de media plaatsvindt.
SID wijzigen
Wijzig Windows-SID automatisch na herstel.
Acronis Active Restore
Gebruik het systeem terwijl gegevens in de achtergrond worden hersteld.
Herstelplan
Dit nuttige document wordt na elke back-up automatisch gegenereerd en biedt u gedetailleerde, stapsgewijze instructies zodat u snel weer operationeel bent

Gegevensherstel

Zoeken
Zoek snel een bestand of map op naam, grootte of de creatie-/wijzigingsdatum.
Bestanden herstellen vanaf een schijfback-up
Herstel afzonderlijke bestanden of mappen vanaf de back-up van een schijf-image, inclusief kopieën die zijn opgeslagen op tapes.
Back-ups zoeken en installeren
Zoek met Windows Verkenner in back-ups als ware het gewone mappen. Bestanden en mappen kunnen er vervolgens uit worden gesleept en neergezet of gekopieerd en geplakt. Een schijf-image kan zelfs als stationsletter worden geïnstalleerd in de modus read-only of read/write.

Single-pass back-up

De single-passtechnologie van Acronis verenigt meerdere back-ups en producten in één efficiënte oplossing. In deze unieke benadering wordt gebruik gemaakt van back-ups op schijfniveau voor de toegang tot gegevens. Verder wordt er gebruik gemaakt van toepassingsspecifieke API's, waardoor u zeker kunt zijn van consistente en juist geïndexeerde toepassingsgegevens. U hoeft niet langer verschillende back-upagents op meerdere servers in te zetten en te beheren. Toepassingsgegevens kunnen nu net zo eenvoudig vanaf back-ups op schijfniveau worden gelokaliseerd en hersteld als van toepassingsspecifieke back-ups.

Snellere back-ups en minder opslagruimte
Bij single-pass back-up worden de gegevens slechts een keer gelezen en verplaatst, waardoor de back-uptijd en vereiste opslagruimte minimaal zijn.
Betere betrouwbaarheid
Door één configuratie te gebruiken voor meerdere servers, hebt u minder risisco op fouten en dus een betrouwbaardere strategie voor gegevensbescherming. Door de toepassingsgegevens te openen via schijf-snapshots, kunt u veel toepassingsspecifieke fouten vermijden die kenmerkend zijn voor traditionele producten voor back-ups van toepassingen.
Maximale flexibiliteit voor herstel
Scenario's voor herstel van toepassingsgegevens vereisen meer flexibiliteit dan wat door eenvoudig schijf- en bestandsherstel wordt geboden. Daarom biedt Acronis Backup & Recovery 11.5 effectieve tools om toepassingsgegevens te vinden en te herstellen. Deze tools zijn even krachtig als de tools die bij specifieke back-upproducten en-agents worden geleverd.

Exchange

Ondersteuning voor Exchange 2010, 2007, 2003
Acronis Backup & Recovery® 11.5 for Microsoft Exchange Server ondersteunt Microsoft Exchange Server versies 2010, 2007, 2003
Back-up op database- en mailboxniveau
Back-up en herstel de volledige Exchange Information Store, afzonderlijke opslaggroepen en databases, of een enkele mailbox
Herstel op mailboxniveau rechtstreeks vanaf de back-up op databaseniveau
Mailboxes en e-mail kunnen rechtstreeks vanaf de back-up op databaseniveau worden hersteld, Het gebruik van tools van derden of van een recovery database (RDB) is niet nodig.
Herstel op schijf en PST
Herstel op een 'live' Microsoft Exchange-server is niet het enige mogelijke scenario. De extractie van mailboxcontent voor controle of juridische processen is even eenvoudig als herstel waarbij het "PST"-format als bestemming wordt gebruikt. Ook kunt u de gehele Exchange-database of opslaggroep, inclusief .edb en .log-bestanden, exporteren naar een schijfmap, en vervolgens Exchange-tools inzetten voor verificatie, reparatie en gegevensextractie.

Beheer

Automatisch verouderde back-ups verwijderen
Specificeer regels voor het verwijderen van overbodige back-ups.
Verplaatsen naar opslag op de tweede laag
Verwijder back-ups niet, maar verplaats ze automatisch naar een andere locatie. Er worden maximaal vijf lagen ondersteund.
Handmatige of geplande validatie
Verbeterde archiefvalidatie bevestigt dat uw back-ups compleet en uw server en gegevens herstelbaar zijn.
Waarschuwingen
Aanpasbare waarschuwingen informeren de beheerder over kritieke problemen en potentiële problemen, zoals mislukte taken en onvoldoende schijfruimte.
Taakhistorie
Als u een back-upplan wilt maken, ziet u hier welke taken eerder werden uitgevoerd, en met wek resultaat.
Back-upplannen importeren en exporteren
Exporteer back-upplannen van een bestand op één machine en importeer ze op een andere machine. Het bestand is in XML-format en kan handmatig worden aangepast. U kunt het importeren van back-upplannen automatiseren door het bestand in een speciale map op een machine te plaatsen.
E-mailnotificaties
Configureer automatisch e-mailnotificaties m.b.t. nieuwe waarschuwingen of het slagen of mislukken van een taak.
Gebeurtenissen opnieuw coderen in Windows Event Log
Log events kunnen lokaal worden bekeken vanaf de console of geconfigureerd worden voor duplicatie naar Windows Event Log.
Incrementele of differentiële back-ups consolideren
Ruimte besparen door incrementele en differentiële back-ups te consolideren.
Command line met ondersteuning voor scripting
Voer taken uit en creëer back-ups vanaf een command-line interface.
Integrated Acronis Disk Director Light
Acronis Backup & Recovery 11.5 omvat de geïntegreerde optie Acronis Disk Director Lite, een handig schijfbeheerprogramma. Schijfbeheertaken, zoals het klonen van schijven, het converteren van schijven, het creëren, formatteren en verwijderen van volumes, het wijzigen van een schijfpartitiestijl tussen MBR en GPT of het wijzigen van een schijflabel, kunnen worden uitgevoerd in het besturingssysteem of via opstartmedia.

Installatie

Upgrade vanaf Acronis Backup & Recovery 10 of 11
Installeer Acronis Backup & Recovery® 11.5 naadloos bovenop Acronis Backup & Recovery 10 of 11. Alle instellingen en configuraties blijven behouden.
Niet opnieuw opstarten
Opnieuw opstarten is niet nodig om de installatie te voltooien.
Ondersteuning voor groepsbeleid
Acronis Backup & Recovery 11 kan worden geïnstalleerd via Groepsbeleid of een andere tool die het MSI-format ondersteunt. De inbegrepen Group Policy Administrative Template kan worden gebruikt om instellingen op clientmachines centraal te configureren.

Beveiliging

Gecodeerde back-upimages
Codeer uw back-ups met het industriestandaard 256-bit AES algoritme voor het waarborgen van de gegevensbeveiliging.
Wachtwoordbescherming voor Acronis® Secure Zone®
Bescherm uw back-ups die zijn opgeslagen Acronis Secure Zone tegen gebruik door onbevoegden.

Overzicht

649.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows

Back-up van image en bare-metal herstel voor Windows-server met ondersteuning voor toepassingen.

649.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Linux

Back-up vanaf een image en bare-metal herstel voor Linux-server.

399.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server SBS Edition

Back-up van image en bare-metal herstel voor Microsoft Small Business Sever.

885.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft Exchange Server

Back-up voor Microsoft Exchange Server-gegevens met ondersteuning voor granulair herstel

995.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows with Microsoft SQL Server

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SQL Server is het beste en meest innovatieve product op de markt voor implementaties van Microsoft SQL Server.

1,195.00€ per licentie

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows met Microsoft SharePoint

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SharePoint brengt de bescherming van uw SharePoint-farm naar een hoger niveau.

59.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Workstation

Back-up van image en bare-metal herstel voor laptop of desktop.

75.00€ per licentie

 •  
 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation

Back-up vanaf een image en bare-metal herstel voor laptops en desktops met gecentraliseerd beheer.

Acronis Backup & Recovery Online

Een snelle, veilige en kostenbesparende dienst voor gegevensbescherming op een externe locatie van de leider op het gebied van herstel: lokaal en online. Het gebruikt de gepatenteerde technologieën van Acronis voor het maken van schijf-images en cloud-automatisering. Hiermee worden besturingssystemen en toepassingen van zowel servers als workstations vastgelegd. Back-ups worden online opgeslagen op een externe, veilige locatie die volledig beveiligd is met door overheden goedgekeurde codering.

879.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows

De beste back-up voor Windows Server

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows is bij uitstek geschikt voor het maken van image- en bestandsback-ups van Windows-servers. Het product is ontwikkeld voor kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel, die geen behoefte hebben aan gecentraliseerd beheer.

Snelle en moeiteloze imageback-up

is gebouwd op de state-of-the-art Acronis-technologie voor het maken van schijf-images, en biedt u de mogelijkheid een back-up van uw volledige systeem te maken vanaf een schijf-image, inclusief het besturingssysteem, toepassingen, configuratie en gegevens. Daarnaast kunt u het systeem herstellen op dezelfde of op andersoortige hardware.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op andersoortige hardware  

Met Acronis Universal Restore kunt u uw Windows-server herstellen op andersoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ongebruikte blokken en bestanden uitsluiten  
Ondersteuning voor alle populaire bestandssystemen, LVM, MBR en GPT, BIOS en UEFI  

Zie de lijst met alle functies

Hebt u gecentraliseerd en uniform beheer in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen nodig, of ondersteuning voor tape en deduplicatie? Geen probleem! Schaf Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Windows aan of upgrade later, wanneer dit nodig is.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server 2008 R2
  • Microsoft Windows Server 2008
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

399.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server SBS Edition

De beste back-up voor Microsoft SBS Server

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server SBS Edition is een speciale editie die gecreëerd is voor Microsoft SBS Server. Het product biedt back-up van schijven en bestanden en herstel van uw servers, inclusief alle gegevens en toepassingen.

Snel en moeiteloos een imageback-up  

Back-up van een image, of snapshot, van een volledige server met ondersteuning voor bare-metal herstel.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op andersoortige hardware  

Met het gratis inbegrepen product Acronis Universal Restore, kunt u uw SBS-server herstellen op andersoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ondersteuning voor de bescherming van toepassingen  

Ondersteuning voor Microsoft Exchange Server (met granulair herstel van postvakken), Microsoft SharePoint (met herstel van site-inhoud), Microsoft SQL Server en Active Directory kosteloos inbegrepen.

(NIEUW!) Single-pass back-up voor Microsoft SQL Server
Microsoft SQL Server-databases worden gecatalogiseerd en krijgen back-ups op schijfniveau; ze kunnen later afzonderlijk worden hersteld.
(NIEUW!) Microsoft SharePoint-herstel op site- en documentniveau
Doorzoek en herstel sites en documenten vanaf back-ups van SharePoint-inhoudsdatabases.
Near-CDP bescherming voor for Exchange  

Near-continuous data protection voor Microsoft Exchange Server.

Uniform gecentraliseerd beheer voor back-up van servers en workstations  

Zet meer Agents for Windows in voor centraal beheer van de back-ups van uw SBS-server, uw laptops en uw desktops, vanaf dezelfde uniforme beheerinterface.

Uniform centraal beheer voor back-ups van servers en workstations  

Met extra agents voor Windows: beheer de back-ups van uw SBS-server en uw laptops en desktops vanaf dezelfde uniforme beheerinterface.

Zie de lijst met alle functies

Hebt u centraal en uniform beheer tussen fysieke, virtuele en cloudomgevingen, ondersteuning voor tapes of deduplicatie nodig? Dat is geen probleem. Upgrade nu naar Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Windows, of wanneer u er klaar voor bent.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Windows Server 2012 - the Essentials, Foundation editions (in build 37608 or later)
  • Windows Server 2012 R2 - the Essentials edition (in build 37975 or later)
  • Windows Small Business Server 2011
  • Windows Small Business Server 2008
  • Windows Small Business Server 2003 R2
  • Windows Small Business Server 2003
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

649.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Linux

De beste back-up voor Linux-servers

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Linux is bij uitstek geschikt voor het maken van image- en bestandsback-ups van Linux servers. Het product is ontwikkeld voor kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel, die geen behoefte hebben aan gecentraliseerd beheer.

Snelle en moeiteloze imageback-up  

Back-up van een image, of snapshot, van een volledige server met ondersteuning voor bare-metal herstel.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op anderssoortige hardware  

Met Acronis Universal Restore kunt u uw Linux-server herstellen op anderssoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ongebruikte blokken en bestanden uitsluiten  
Ondersteuning voor alle populaire bestandssystemen, LVM, MBR en GPT, BIOS en UEFI  

Zie de lijst met alle functies

Hebt u gecentraliseerd en uniform beheer in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen nodig, of ondersteuning voor tape en deduplicatie? Geen probleem! Schaf Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Linux aan of upgrade later, wanneer dit nodig is.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Red Hat® Enterprise Linux® 4.x 5.x en 6.x
  • Ubuntu 9.10, 10.04, 10.10, 11.04, 11.10, 12.04
  • Fedora 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
  • SUSE Linux Enterprise Server 10 and 11
  • Debian 4, 5, 6
  • CentOS 5.x, 6.x
  • Asianux
  • Overige distributies met kernel 2.4.20 of nieuwer en glibc 2.3.2 of nieuwer
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • Ext2/Ext3/Ext4
  • ReiserFS3
  • XFS
  • JFS
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

885.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft Exchange Server

De beste back-up voor Microsoft Exchange Server

Agent for Microsoft Exchange Server is het beste product voor Microsoft Exchange Server-installaties. Back-up en herstel van Microsoft Exchange-databases en mailboxes is nu eenvoudiger dan ooit.

Back-up op database- en mailboxniveau  

Maak een back-up van een volledige database of van een afzonderlijke mailbox

Mailboxherstel direct vanaf de back-up van de database  

Zoek en herstel mailboxes of afzonderlijke e-mail vanaf een back-up op databaseniveau

Flexibiliteit  

Acronis kan u helpen met een complex herstelscenario.

Ondersteuning voor Exchange 2010, 2007, 2003  

Ondersteuning voor Microsoft Exchange Server versie 2010, 2007, 2003.

Agent for Microsoft Exchange Server is inbegrepen in de licentie voor Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft Exchange Server.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Microsoft® Windows Server® 2003/2003 R2 –Standard, Enterprise edities (x86, x64)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 - Standard, Enterprise edities (x86, x64)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 - Standard, Enterprise, Datacenter, Foundation edities
  • Windows® Small Business Server 2003
  • Windows® Small Business Server 2008
  • Windows® Small Business Server 2011
 • Microsoft Exchange Server versies:
  • Microsoft® Exchange Server 2003 - alle edities, SP2 of later.
  • Microsoft® Exchange Server 2007 - alle edities, alle service packs.
  • Microsoft® Exchange Server 2010 - alle edities, alle service packs.

879.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows

De beste back-upmethode voor Microsoft Active Directory

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows biedt transparante ondersteuning voor alle software die compatibel is met VVS (Volume Shadow Copy), waaronder Microsoft Active Directory. Het is niet nodig om meerdere back-upplannen en oplossingen te gebruiken, te beheren en te controleren om uw besturingssysteem, bestanden en Active Directory-gegevens te beschermen. Met Acronis Backup & Recovery 11.5 doet u alles met slechts één back-up.

Gegevensback-up van Microsoft Active Directory
Gegevensback-up van Microsoft SQL Server is geïntegreerd met schijfback-up.
Herstel van Active Directory Store
Een Active Directory-database herstellen.

Back-up en herstel voor Microsoft Active Directory is beschikbaar bij het product Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server 2008 R2
  • Microsoft Windows Server 2008
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • ReFS
  • Ga naar het artikel voor een volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

995.00€

 •  

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SQL Server is een gelicentieerd onderdeel van Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server for Windows. Dit betekent dat u zowel Agent for Windows als Agent for Microsoft SQL Server moet installeren en dat u voor beide een licentie nodig hebt. De bovenstaande licentie omvat beide opties. Als u Agent for Windows echter al op uw Microsoft SQL Server hebt geïnstalleerd, kunt u hieronder een add-onlicentie aanschaffen. Acronis Backup & Recovery 11.5 Microsoft SQLServer Add-on

Meer aankoopmogelijkheden

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows met Microsoft SQL Server

De beste oplossing voor Microsoft SQL Server – met Single Pass Backup

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SQL Server is het beste en meest innovatieve product op de markt voor implementaties van Microsoft SQL Server. De Single Pass-technologie van Acronis waarvoor patent is aangevraagd combineert twee back-ups in één, waardoor u geen twee afzonderlijke strategieën meer nodig hebt voor de gegevensbescherming en het noodherstel van Microsoft SQL Servers.

Zonder stress meerdere back-ups maken  

Met minder back-ups te beheren en een vereenvoudigd proces, zijn de back-ups betrouwbaarder.

Snellere back-ups, minder opslagruimte  

Maak sneller back-ups en gebruik minder opslagruimte voor back-upkopieën.

Vertrouwen in uw gegevensherstel  

Betrouwbaar gegevensherstel zonder gebruikershandleiding.

1,195.00€

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SharePoint is een gelicentieerde functie van Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server for Windows. Agent for Windows en Agent for Microsoft SQL Server moeten beide worden geïnstalleerd en gelicentieerd. De bovengenoemde licentie omvat beide opties. Als u Agent for Windows echter al op uw Microsoft SQL Server (SharePoint database) hebt geïnstalleerd, kunt u hieronder een add-onlicentie kopen.Acronis Backup & Recovery 11.5 for MS SharePoint add-on SKU

Meer aanschafopties

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows met Microsoft SharePoint

De beste oplossing voor Microsoft SharePoint, nu met single-pass back-up! (NIEUW)

Acronis Backup & Recovery 11.5 for Microsoft SharePoint brengt de bescherming van uw SharePoint-farm naar een hoger niveau. De single-passtechnologie van Acronis verenigt schijf- en toepassingsback-ups in één efficiënte oplossing, waardoor u niet langer meerdere back-upplannen en agents op meerdere servers hoeft uit te voeren.

Eén back-up voor elk herstel
Of het nu om een gecrashte schijf, een verwijderd of beschadigd bestand, database, site of afzonderlijk document gaat, de oplossing is eenvoudig. Via een gebruikersvriendelijke interface kunt u elk herstelscenario uitvoeren vanaf een back-up, zonder dat u scripts en documenten van meerdere stappen hoeft te doorlopen.
Betrouwbare bescherming van de volledige farm
Single-pass back-up beschermt op betrouwbare wijze iedere server in een SharePoint-farm, en indexeert automatisch SQL-inhoudsdatabases, ongeacht hun locatie, voor eenvoudig herstel van sites en documenten.
Acronis SharePoint Explorer
Met Acronis SharePoint Explorer, die kosteloos is inbegrepen, kunt u site-inhoud direct vanaf een back-up doorbladeren en herstellen naar de productiesite of een map op de schijf.

Systeemvereisten

 • Ondersteunde SharePoint-versies:
  • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 SP2
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007 SP2
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010 SP1
  • Microsoft SharePoint Server 2010 SP1
  • Microsoft SharePoint 2013

Desktop of laptop

59.00€ per licentie

 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Workstation

Back-up van image en bare-metal herstel voor laptop of desktop.

75.00€ per licentie

 •  
 •  

Acronis product keuze Wizard

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation

Back-up vanaf een image en bare-metal herstel voor laptops en desktops met gecentraliseerd beheer.

879.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows

De beste back-up voor Windows Server

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Windows is bij uitstek geschikt voor het maken van image- en bestandsback-ups van Windows-servers. Het product is ontwikkeld voor kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel, die geen behoefte hebben aan gecentraliseerd beheer.

Snelle en moeiteloze imageback-up

is gebouwd op de state-of-the-art Acronis-technologie voor het maken van schijf-images, en biedt u de mogelijkheid een back-up van uw volledige systeem te maken vanaf een schijf-image, inclusief het besturingssysteem, toepassingen, configuratie en gegevens. Daarnaast kunt u het systeem herstellen op dezelfde of op andersoortige hardware.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op andersoortige hardware  

Met Acronis Universal Restore kunt u uw Windows-server herstellen op andersoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ongebruikte blokken en bestanden uitsluiten  
Ondersteuning voor alle populaire bestandssystemen, LVM, MBR en GPT, BIOS en UEFI  

Zie de lijst met alle functies

Hebt u gecentraliseerd en uniform beheer in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen nodig, of ondersteuning voor tape en deduplicatie? Geen probleem! Schaf Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Windows aan of upgrade later, wanneer dit nodig is.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server 2008 R2
  • Microsoft Windows Server 2008
  • Microsoft Windows Server 2003 R2
  • Microsoft Windows Server 2003
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

649.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Linux

De beste back-up voor Linux-servers

Acronis Backup & Recovery 11.5 Server for Linux is bij uitstek geschikt voor het maken van image- en bestandsback-ups van Linux servers. Het product is ontwikkeld voor kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel, die geen behoefte hebben aan gecentraliseerd beheer.

Snelle en moeiteloze imageback-up  

Back-up van een image, of snapshot, van een volledige server met ondersteuning voor bare-metal herstel.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op anderssoortige hardware  

Met Acronis Universal Restore kunt u uw Linux-server herstellen op anderssoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ongebruikte blokken en bestanden uitsluiten  
Ondersteuning voor alle populaire bestandssystemen, LVM, MBR en GPT, BIOS en UEFI  

Zie de lijst met alle functies

Hebt u gecentraliseerd en uniform beheer in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen nodig, of ondersteuning voor tape en deduplicatie? Geen probleem! Schaf Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Linux aan of upgrade later, wanneer dit nodig is.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Red Hat® Enterprise Linux® 4.x 5.x en 6.x
  • Ubuntu 9.10, 10.04, 10.10, 11.04, 11.10, 12.04
  • Fedora 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
  • SUSE Linux Enterprise Server 10 and 11
  • Debian 4, 5, 6
  • CentOS 5.x, 6.x
  • Asianux
  • Overige distributies met kernel 2.4.20 of nieuwer en glibc 2.3.2 of nieuwer
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • Ext2/Ext3/Ext4
  • ReiserFS3
  • XFS
  • JFS
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

69.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Workstation

De beste back-up voor laptop of desktop

Acronis Backup & Recovery 11.5 Workstation levert back-up en herstel vanaf schijf of bestanden voor uw desktop of laptop. Het product is ontwikkeld voor kleine bedrijven met weinig of geen IT-personeel, die geen behoefte hebben aan gecentraliseerd beheer.

Minimaliseer downtime en verbeter de productiviteit  

Acronis Backup & Recovery 11.5 Workstation maakt een snapshot van de schijf en gebruikt de gepatenteerde Acronis-technologie voor het maken van schijf-images.

Snel herstel

Het image met het besturingssysteem, toepassingen en gegevens kan binnen enkele minuten worden hersteld, niet pas na uren of dagen. Daarnaast hebt u de mogelijkheid afzonderlijke bestanden of mappen te herstellen die per ongeluk werden verwijderd of verloren zijn gegaan.

Back-up terwijl u onderweg bent

Maak een back-up van een laptop op een breed scala aan opslagapparaten en locaties, zoals de Acronis Secure Zone,een speciale beschermde partitie op een harde schijf. Daarnaast bent u beschermd tegen diefstal of een hardwarecrash als u back-ups opslaat op Acronis Cloud Storage.

Herstel of migratie op andersoortige hardware

Met het optioneel verkrijgbare product Acronis Universal Restore, kunt u volledige systemen op andersoortige hardware herstellen of migreren, inclusief toepassingen, gegevens en instellingen . Binnen enkele minuten bent u weer operationeel.

Zie de lijst met alle functies

Hebt u gecentraliseerd beheer nodig voor meerdere laptops of desktops, of deduplicatie? Geen probleem! Schaf nu Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation aan of upgrade op een later tijdstip.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP Professional SP2+
  • Windows 2000 Professional
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een lijst met alle ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

85.00€

 •  
 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation

De beste back-up voor laptops en desktops

Gegevens bevinden zich niet uitsluitend op servers en in databases. Uw werknemers slaan documenten en andere waardevolle informatie op hun laptop of desktop op.

Denk u eens in welke negatieve impact een virus of een hardwarecrash op de productiviteit heeft, met name wanneer uw werknemers onderweg zijn.

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation biedt back-up en herstel op schijf- en bestandsniveau voor desktops en laptops voor zakelijk gebruik. Daarnaast biedt het product gecentraliseerd beheer.

De licentie voor Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Workstation biedt u de volgende voordelen:

Minimale downtime en betere productiviteit  

Agent for Windows maakt een snapshot van de schijf met de gepatenteerde Acronis-technologie voor het maken van schijf-images.

Snel herstel

Het image met daarop het besturingssysteem, de toepassingen en alle gegevens, kan zo nodig binnen enkele minuten worden hersteld, niet na uren of dagen. Daarnaast is het mogelijk afzonderlijke bestanden of mappen te herstellen die per ongeluk werden verwijderd of verloren gingen.

Maakt zelfservice mogelijk  

De intuïtieve gebruikersinterface en workflow bieden gebruikers de mogelijkheid bestanden, mappen en volledige systemen te herstellen, zonder tussenkosmt van de beheerder of uitgebreide training.

Back-up maken terwijl u onderweg bent

Maak een back-up van een laptop op een scala aan opslagapparaten en -locaties, zoals Acronis Secure Zone, een speciale, beschermde partitie op een harde schijf. Als u back-ups opslaat op Acronis Cloud Storage, bent u beschermd tegen diefstal of een hardwarecrash.

Herstellen op of migreren naar andersoortige hardware

Na een crash, is het vaak moeilook om dezelfde hardware te vinden. Met de optie Acronis Universal Restore kunt u snel volledige systemen, inclusief toepassingen, gegevens en instellingen, herstellen op of migreren naar andersoortige hardware, zodat u binnen enkele minuten weer operationeel bent.

Gecentraliseerd beheer

Beheer en bewaak de back-up- en herstelprocessen centraal vanaf Acronis Management Server.Voer herstel vanaf een externe locatie uit door rechtstreeks verbinding te maken met een machine vanaf een Beheerconsole.

Zie volledige lijst

een back-up van laptops en desktops integreert naadloos met andere platformcomponenten, waardoor u profiteert van functies zoals gecentraliseerd beheer en rapportage, catalogiseren met zoeken, en ondersteuning voor schijven, tape en de cloud-omgeving. In combinatie met andere ondersteunde agents, zoals Windows- en Linux-servers, toepassingen of virtuele machines, maakt Advanced Platform uniform beheer van workstationback-ups mogelijk, vanaf dezelfde console.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP Professional SP2+
  • Windows 2000 Professional
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS

399.00€

 •  

Upgraden vanaf een vorige versie

Acronis product keuze Wizard

Productdocumentatie

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server SBS Edition

De beste back-up voor Microsoft SBS Server

Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Server SBS Edition is een speciale editie die gecreëerd is voor Microsoft SBS Server. Het product biedt back-up van schijven en bestanden en herstel van uw servers, inclusief alle gegevens en toepassingen.

Snel en moeiteloos een imageback-up  

Back-up van een image, of snapshot, van een volledige server met ondersteuning voor bare-metal herstel.

Bestandsback-up  

Back-up en herstel afzonderlijke bestanden en mappen, zoals bestanden op netwerkdelen.

Bare-metal herstel  

De back-up van een schijf-image kan moeiteloos en binnen enkele minuten worden hersteld op een bare-metal machine.

Herstel op andersoortige hardware  

Met het gratis inbegrepen product Acronis Universal Restore, kunt u uw SBS-server herstellen op andersoortige hardware.

Granulair bestandsherstel  

Zoek en herstel afzonderlijke bestanden vanaf een back-up van een schijf-image.

Ondersteuning voor de bescherming van toepassingen  

Ondersteuning voor Microsoft Exchange Server (met granulair herstel van postvakken), Microsoft SharePoint (met herstel van site-inhoud), Microsoft SQL Server en Active Directory kosteloos inbegrepen.

(NIEUW!) Single-pass back-up voor Microsoft SQL Server
Microsoft SQL Server-databases worden gecatalogiseerd en krijgen back-ups op schijfniveau; ze kunnen later afzonderlijk worden hersteld.
(NIEUW!) Microsoft SharePoint-herstel op site- en documentniveau
Doorzoek en herstel sites en documenten vanaf back-ups van SharePoint-inhoudsdatabases.
Near-CDP bescherming voor for Exchange  

Near-continuous data protection voor Microsoft Exchange Server.

Uniform gecentraliseerd beheer voor back-up van servers en workstations  

Zet meer Agents for Windows in voor centraal beheer van de back-ups van uw SBS-server, uw laptops en uw desktops, vanaf dezelfde uniforme beheerinterface.

Uniform centraal beheer voor back-ups van servers en workstations  

Met extra agents voor Windows: beheer de back-ups van uw SBS-server en uw laptops en desktops vanaf dezelfde uniforme beheerinterface.

Zie de lijst met alle functies

Hebt u centraal en uniform beheer tussen fysieke, virtuele en cloudomgevingen, ondersteuning voor tapes of deduplicatie nodig? Dat is geen probleem. Upgrade nu naar Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform Agent for Windows, of wanneer u er klaar voor bent.

Systeemvereisten

 • Besturingssystemen:
  • Windows Server 2012 - the Essentials, Foundation editions (in build 37608 or later)
  • Windows Server 2012 R2 - the Essentials edition (in build 37975 or later)
  • Windows Small Business Server 2011
  • Windows Small Business Server 2008
  • Windows Small Business Server 2003 R2
  • Windows Small Business Server 2003
 • Platforms:
  • x86 (32 bit)
  • x64 (64 bit)
 • Opstartmethodes:
  • BIOS
  • UEFI
 • Bestandssystemen:
  • FAT16/32
  • NTFS
  • Zie het artikel voor een complete lijst met ondersteunde besturingssystemen en omgevingen.

Acronis Backup & Recovery Online

Gebruiksvriendelijke, betaalbare cloud-opslag voor bescherming van bestanden en systeemimages op een veilige, externe locatie.

Acronis biedt u zowel lokale back-ups als back-up op een veilige, externe locatie in een cloud-omgeving. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de service Acronis Backup & Recovery® Online en van de software Acronis Backup & Recovery® 11.5. U ontvangt het beste van twee werelden en volledige gegevensbescherming op twee lagen.

Gebruiksvriendelijke interface levert uniform beheer voor back-ups, lokaal en online

 • Beheer alle back-up- en herstelopties voor fysieke en virtuele machines en opslag, lokaal, via het netwerk of vanaf een externe locatie, vanaf één interface.
 • Voeg probleemloos een extra beschermingsniveau toe door een combinatie van beleid voor lokale en online back-ups te gebruiken voor pc's / workstations, servers en virtuele machines.

Veilige, betrouwbare datacenters

 • Meerdere Acronis-datacenters in Amerika en Europa (Frankrijk) beschikken over UPS en back-upgeneratoren.
 • Fysieke beveiliging is verzekerd via hoge hekken, 24x7 beveiligingspersoneel en videobewaking met een archief van 90 dagen.
 • Back-upgegevens worden opgeslagen op meerdere hardwareservers (vergelijkbaar met RAID) met aanvullende Reed–Solomon foutcorrectie.

Gegevenscodering van militair niveau

 • Tijdens gegevensoverdracht wordt gebruik gemaakt van SSL-codering. AES-256-codering op overheidsniveau beschermt back-ups die zijn opgeslagen in onze datacenters.
 • U hebt de mogelijkheid een unieke coderingssleutel te creëren, zodat u er zeker an kunt zijn dat alleen u toegang hebt tot uw back-upgegevens.

Upload snel uw volledige back-up met de optionele dienst 'initial seeding'

 • Indien uw internetverbinding langzaam is of uw back-up groot, hebt u de mogelijkheid een gecodeerde lokale back-up op een externe schijf te maken en deze naar Acronis te sturen.
 • Daarna verbruiken incrementele back-ups minder bandbreedte en kunnen ze moeiteloos via uw internetverbinding worden verstuurd, binnen het tijdsbestek voor het maken van back-ups.

De optie Grootschalig herstel maakt het herstel nog sneller

 • Acronis laadt uw serverback-ups op een externe schijf en stuurt deze naar u toe. Dit is vaak sneller dan het herstellen van honderden gigabytes via uw internetverbinding.

Flexibele licenties

 • Een jaarabonnement voor 250GB en 500GB is beschikbaar voor werkstations, 1TB en 1,5 TB is beschikbaar voor servers, en 2TB, 3TB en 4TB voor VMware ESX of Microsoft Hyper-V-hosts.
 • Opslag kan worden uitgebreid met een enkele klik in uw account voor online opslag.

Add-on producten

Back-up in cloud-omgeving

Acronis Backup & Recovery Online is een snelle, veilige en rendabele offsite service voor gegevensbescherming van de leider op het gebied van herstel: lokaal en online.

Belangrijkste functies:

 • Back-up afzonderlijke bestanden of een volledige systeemimage
 • Verplaats lokale back-ups automatisch naar het internet voor een extra beschermingslaag
 • Herstel vanaf elke locatie – herstel back-upbestanden of systeemimages naar de server of het workstation van uw keuze

Universal Restore

Acronis Universal Restore is een volledig geïntegreerde module die servers of workstations herstelt op andere hardware of op een virtuele machine.

Belangrijkste functies:

 • Herstel een gecrasht systeem binnen enkele minuten op andere hardware of virtuele machines.
 • Migreer fysiek-virtueel, virtueel-fysiek, fysiek-fysiek, of virtueel-virtueel voor systeemherstel, testen en andere doeleinden.
 • Kloon en installeer besturingssystemen met behoud van volledige hardwareonafhankelijkheid.

Deduplicatie

De deduplicatieoptie biedt u betaalbare deduplicatiemogelijkheden op block-level voor uw workstations en servers.

Topfuncties:

 • Geïntegreerd met Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform
 • Deduplicatie voor back-ups van verschillende types – is mogelijk voor schijf- en bestandsback-ups, inclusief volledige, incrementele of differentiïle back-ups.
 • Gebruiksvriendelijk – Activeer deduplicatie door een keuzevakje te selecteren.

Back-up in cloud-omgeving

Een licentie voor Acronis Backup & Recovery Online biedt u een snelle, veilige en rendabele back-up- en herstelservice in een cloud-omgeving van de leider op het gebied van herstel: lokaal en online:

 • Rendabel - verrijk uw back-upstrategie met offsite bescherming, zonder veel te hoeven investeren.
 • Moeiteloos aan de slag - als u Acronis Backup & Recovery Online hebt geïnstalleerd, activeert u een proefversie of een betaalde versie voor cloud-opslag. U hebt dubbel voordeel van een enkel softwareproduct.
 • Beveiliging van militaire klasse - gegevens worden opgeslagen op uiterst veilige datacenters en verdeeld over meerdere servers - zoals bij RAID- voor aanvullende softwarebescherming. Codeer gevoelige gegevens met 256-bit AES encryotie die voldoet aan de overheidsnorm alvorens ze via het internet te uploaden.
 • Perfecte vervanging van tape - geen managementoverhead, veel sneller te herstellen en geen kans op storingen als gevolg van tapebeschadiging.

Universal Restore

 • Herstel een gecrasht systeem binnen enkele minuten op andere hardware of virtuele machines.
 • Migreer fysiek-virtueel, virtueel-fysiek, fysiek-fysiek, of virtueel-virtueel voor systeemherstel, testen en andere doeleinden.
 • Repareer – laad nieuwe hardwaredrivers en vervang HAL zodat het systeem kan worden opgestart na vervanging van hardware, zoals het moederbord of de opslagcontroller, of na verplaatsing van de harde schijf naar een andere machine.
 • Kloon en installeer — Kloon en installeer besturingssystemen met behoud van volledige hardwareonafhankelijkheid.

Wat gebeurt er als de systeemhardware crasht of moet worden afgeschreven? Hoe verplaatst u waardevolle toepassingen en gegevens na een calamiteit naar een nieuw systeem of naar nieuwe hardware? Hoe herstelt u in korte tijd een systeem na een hardwarewijziging?

Acronis lost deze veelvoorkomende problemen op met Acronis Universal Restore, een volledig geïntegreerde module die servers of workstations herstelt op andere hardware of op een virtuele machine. Dit levert uiterst flexibele herstel- en migratieopties op.

De module Acronis Universal Restore zorgt ervoor dat u bent voorbereid op onvoorziene gebeurtenissen zonder dat beheerders identieke reservemachines hoeven aan te schaffen en onderhouden.

Acronis Universal Restore laad de eigen drivers van de nieuwe hardware, waardoor de machine het image van het vorige hardwareplatform probleemloos kan herstellen op een ander hardwareplatform, inclusief het besturingssysteem, de toepassingen, de gegevens en alle oude instellingen. Herstel binnen enkele minuten is mogelijk op een bestaand systeem, op een nieuw systeem met anderssoortige hardware of op een virtuele machine.

 • Start uw vervangende systeem op met Acronis Backup & Recovery 11.5 opstartmedia die u hebt gecreëerd en selecteer ‘Herstel’ in het menu.
 • Selecteer het image dat u wilt herstellen.
 • Acronis Universal Restore start nu het herstelproces, detecteert de hardware en installeert de juiste drivers voor de Hardware Abstraction Layer (HAL).
 • Het resultaat is een systeem dat perfect werkt op een nieuw hardwareplatform.

Deduplicatie

De optie Acronis Backup & Recovery® 11.5 Deduplication biedt betaalbare softwarededuplicatie op block-level voor uw workstations en servers, zodat u uw opslaginfrastructuur optimaal kunt benutten en tegelijkertijd bespaart op kosten en capaciteit.

Met Acronis deduplication, vermindert u de benodigde gegevensopslag met maximaal 90% doordat u kopieën van eenzelfde bestand of block op één bron of doel voorkomt. Indien er al gegevens op de opslag-node zijn, wordt een link gecreëerd om de gegevens aan de back-up client te koppelen.

Zowel bestands- als schijfback-ups verbeteren met deduplication, door compatibiliteit met bare-metal herstel en herstel op andere soorten hardware van Acronis® Universal Restore.

De Acronis Backup & Recovery 11.5 Deduplication module is volledig geïntegreerd met het Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform en wordt geactiveerd door de Storage Node.

Verlaag de kosten en de benodigde resources

Acronis Backup & Recovery 11.5 Deduplication levert onderenmingen van elke omvang opslagefficiënt back-up en herstel, zodat u op vier punten de kosten verlaagt:

 • Prijs per machine, niet per opslagcapaciteit of aantal CPU's
 • Vermindert de hoeveelheid schijfruimte die nodig is voor back-ups
 • Biedt u de mogelijkheid meer back-ups op te slaan in de bestaande gegevensopslag
 • Maakt netwerkbandbreedte vrij voor het versturen van gegevens en versnelt de gegevensoverdracht

Belangrijke voordelen

Lagere totale opslagkosten
Door back-ups van redundante gegevens te voorkomen, bespaart u opslagruimte en vloerruimte. Daarbij verlaagt u de operationele kosten doordat u minder schijven hoeft te beheren.
Faciliteert "groenere" IT-processen
Gededupliceerde gegevens zijn minder belastend voor het milieu, omdat er minder elektriciteit en apparatuur nodig is om back-ups uit te voeren.
Sneller herstel
Door meer back-ups op te slaan op een lokale schijf, niet op langzame tapes of andere media, profiteert u van sneller herstel en een grotere kostenbesparing.
Maakt het naleven van wet- en regelgeving eenvoudiger
Aangezien overheden en bedrijven een enorme gegevensberg genereren, vermindert deduplicatie de onderhoudskosten hiervan, waardoor u de toepasselijke wet- en regelgeving efficiënter kunt naleven.
Snelle roi
Acronis Backup & Recovery 11.5 Deduplicatie heeft een snelle terugverdientijd en levert tegelijkertijd bescherming, beschikbaarheid en gemoedsrust.

Belangrijke functies

Volledig geïntegreerd met Acronis Backup & Recovery® 11.5 Advanced Platform
De deduplicatiefunctionaliteit met back-upmogelijkheden voor servers en workstations is al geïntegreerd in de oplossing, zodat een machinestoring uw beheerder geen tijdrovende heropbouw van de machine hoeft uit te voeren om toegang te krijgen gededupliceerde gegevens. Deze integratie maakt volledig herstel binnen enkele minuten mogelijk, niet na uren of dagen. Vergelijk dit eens met producten van andere leveranciers, die deduplicatieproducten aanbieden die niet compatibel zijn met hun herstelproducten. Dit kan leiden tot een systeemstoring waardoor gededupliceerde bestanden uren of dagen ontoegankelijk zijn.
Meerdere back-uptypes
Deduplicatie kan worden toegepast op schijf- en bestandsback-ups, waaronder volledige, incrementele of differentiële back-ups.
Flexibele kosten
Sommige bedrijven stemmen de prijzen van hun deduplicatieproducten af op de hoeveelheid te dedupliceren gegevens, wat de totale eigendomskosten erg onderzichtig maakt. Prijzen voor Acronis Backup & Recovery® 11.5 Deduplication zijn per beschermde machine, wat een flexibel kostenplaatje oplevert. Hierdoor is het product betaalbaar voor zowel grote als kleine organisaties.
Naadloze compatibiliteit met hardware
Acronis biedt een softwareoplossing en werkt met gangbare opslaghardware, waardoor het gebruik van dure hardware van een bepaalde leverancier overbodig is.
Gebruiksvriendelijk
Acronis deduplicatiefuncties zijn ontwikkeld om processen transparanter te maken. U kunt de functies activeren door een keuzevakje te selecteren in de vaultconfiguratie.
Zeer veilig
Opgeslagen gededupliceerde gegevens hebben speciale bescherming nodig, zodat ze niet gecompromitteerd worden. Acronis slaat deduplicatiecomponenten afzonderlijk op, met speciale beveiligingen, om directe verwijdering van duplicaatgegevens te voorkomen. U kunt gededupliceerde gegevens coderen en uitsluitend personen met een wachtwoord toegang tot een vault geven.
Deduplicatie op bron- of doellocatie
Kies waar het deduplicatieproces wordt uitgevoerd: op de bronmachine of op de Storage Node.

Contact opnemen met de Verkoopafdeling

sales bellen op 32 (0) 2416 27 30

Aanschaffen via partners

Dichtsbijzijnde reseller zoeken:

Zie ook

Online aankopen

Dit product kan onmiddellijk na aankoop elektronisch worden gedownload.
U kunt uw product ook op een later tijdstip downloaden door in te loggen op uw account.

1 Licentietype kiezen
2 Kies hoe u wilt kopen
2 Kies het product waar u een upgrade voor wenst
 
436.21€
 
668.77€
 
436.21€
 
268.18€
 
594.84€
 
39.66€
 
50.41€
2 Kies de producten waarvoor u een add-on wilt kopen
3 Support and maintenance
Inbegrepen

Gratis updates van bestaande versie van gratis upgrades met de volgende versie binnen de looptijd van het abonnement. Toegang tot 24 x 7 ondersteuningsdiensten via chat, e-mail en de telefoon. De ondersteuningsservice is gedurende het eerste jaar inbegrepen bij aankoop van een Acronis-product voor bedrijven.

4 Kies de add-ons die u nodig hebt om te upgraden4 Choose add-ons you want to buy

for

 • Inbegrepen
 • per licentie
 • per licentie

Opslag in Cloud-omgeving

 • per license
 • per license
 • per license
 • per license
 • per license
 • per license
 • per license
 • per license
 • per license

Kies aanvullende diensten voor uw abonnementen voor ABR Online

 • per machine
 • per machine
Totaal
per licentie

© 2002–2014Acronis International GmbH. Acronis International GmbH. Alle rechten voorbehouden.